Fotbolltransfers.com - Hamad: "Jag är hellre kvar i Hammarby än att gå till..."
Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån

Hamad: "Jag är hellre kvar i Hammarby än att gå till..."

Publicerad: 2018-11-25 22:44 Allsvenskan

Hammarbys stjärna Jiloan Hamad talar ut om framtiden och utesluter inte en fortsättning i Allsvenskan.

Jiloan Hamad sitter på ett utgående kontrakt med allsvenska toppklubben Hammarby IF.

Nu talar den offensiva stjärnan ut om framtiden i podcasten "Bergman 90 minuter". Han berättar att han redan i somras nobbade tyska Bochum. I januari kan det dock bli en flytt.

– Det är svårt i den här åldern, där jag är i ett vägskäl. Antingen väljer man Asien, pengarna och är där i två år och sedan är du helt ekonomiskt oberoende eller tar du ett steg i Europa, där du ändå får hyfsad ekonomi, men framför allt karriär och kan ta ett sista steg. Jag har ändå sex bra år kvar, fem i alla fall, så jag får sta ställning när dilemmat kommer, säger han i podden enligt Fotbollskanalen.

Hamad gillar Bundesliga och hymlar inte om att han gärna återvänder till Tyskland.

– Jag har varit i Tyskland i tre och ett halvt, fyra år och har varit i den miljön. Jag vet vad det ger och allt det där. Skulle jag bli glad över att gå till Belgien och spela där? Nej, jag hade nog inte varit det. Holland? Absolut inte, då är jag hellre kvar i Hammarby än att gå till Holland eller Belgien, om jag ska vara ärlig, säger han i podcasten enligt Fotbollskanalen och fortsätter:

– Då känner jag bara så här, vad kan komma europeiskt - Bundesliga? Då hade jag gått dit även om pengarna inte var de bästa. Det vore en dröm. Jag vill ha en revansch, gå dit och spela och det är mer sådana utmaningar som lockar än att gå till ett mittenlag eller bottenlag i Frankrike. Då är jag hellre kvar i Hammarby eller så går jag och tjänar mina pengar två år och är sedan klar. Man vet inte, det är en jobbig situation. 

Hamad har tidigare representerat Hoffenheim och Standard Liege.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus