Fotbolltransfers.com - Helsingborg talar ut om Jönsson och Bojanic
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Helsingborg talar ut om Jönsson och Bojanic

Publicerad: 2018-11-20 13:27 Allsvenskan

Rasmus Jönsson och Darijan Bojanic sitter på utgående kontrakt. Nu kommenterar Helsingborg situationen.

Rasmus Jönsson återvände till Helsingborgs IF i somras på ett korttidskontrakt. Några förhandlingar om en förlängning har ännu inte påbörjats.

HIF:s ordförande Krister Azelius berättar dock för Fotbollskanalen att anfallaren fortfarande kan bli kvar i klubben.

– Jag skulle säga att läget är oförändrat. Vi har honom på ett utgående kontrakt och har ännu inte landat en förlängning. Jag tycker att läget är rättså okej i och med att den "ickelandade" förlängningen inte hör ihop med att vi inte kommer överens. Det handlar i stället om att fotbollsgruppen håller på med en utvärdering av säsongen. Vi räknar med att ha en dialog med Rasmus inom en snar framtid. Att vi inte har kommit i mål hänger inte samman med att vi inte pratar samma språk, säger han till Fotbollskanalen. 

– Rasmus är självklart intressant för oss och har även öppnat för en fortsättning, så det är klart att det är en bra utgångspunkt för två aktörer som ska enas om något. Vi har satt oss i en situation med rimliga förutsättningar. Sedan är det som i alla branscher att det gäller att nå fram till villkoren och få två parter nöjda. Jag är däremot förhoppningsfull till en lösning, fortsätter Azelius. 

HIF:s viktige mittfältare Darijan Bojanic har också ett avtal som löper ut. Han har tidigare berättat att det står mellan en förlängning och en flytt till Hammarby IF. Azelius hoppas fortfarande på en lösning.

– Jag är naturligtvis hoppfull. Jag måste tillåta mig att vara det, men det är en utmaning när våra spelare med utgående kontrakt är intressanta för andra aktörer och det måste vi leva med innan vi kan låsa upp våra positioner. Vi får helt enkelt leva med den risken, men det är klart att jag är hoppfull. Inget är klart förrän det är på pappret, säger han till Fotbollskanalen.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com