Fotbolltransfers.com - Real Betis: "Ceballos tänkte på sig själv och inte klubben"
Foto: Vincent West/Bildbyrån

Real Betis: "Ceballos tänkte på sig själv och inte klubben"

Publicerad: 2018-11-19 20:55 Spanien

Vice-presidenten riktar skarp kritik mot Real Madrids mittfältare Dani Ceballos. Han hävdar att spelarens senaste uttalanden är lögner.

Real Madrids mittfältare Dani Ceballos, 22, uttalade sig nyligen om flytten från Real Betis och sa att det smärtar honom att han möts av burop varje gång han återvänder till sin gamla arena.

Det är ett uttalande som minst sagt inte går hem hos Betis vice-president  Jose Miguel Lopez Catalan.

– Det har stört mig mycket, hans uttalanden är felaktiga och falska. Han målar upp en bild som inte överensstämmer med verkligheten. Real Betis kanske gjorde ett misstag som inte hade en högre utköpsklausul, men Ceballos fick oss att tänka annorlunda i flera månader, säger vice-presidenten till Marca och fortsätter:

– När han till slut valde att lämna klubben tänkte han på sig själv och inte på Betis. Ceballos går runt och kysser klubbmärket och säger sig vara en Betico, men ändå ljuger han.

Catalan säger att Ceballos uppmanades att stanna i Betis.

– Ja, vi ville att han skulle stanna och inte lämna så tidigt, men sedan kom den här olyckliga övergången. Det är väldigt svårt att se honom komma tillbaka med tanke på hur det slutade.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Spelarprofiler

Klubbar

Kommentarer skapas med Disqus