Fotbolltransfers.com - LA Galaxy: "Vi vill se till att Ibrahimovic kan spela här"
Foto: Joel Marklund/Bildbyrån

LA Galaxy: "Vi vill se till att Ibrahimovic kan spela här"

Publicerad: 2018-11-19 19:47 Världen

Zlatan Ibrahimovic uppges vara aktuell för en januariflytt till Milan. Nu uttalar sig LA Galaxy om sina planer för svensken.

Tidigare uppgifter gör gällande att agenten Mino Raiola har varit på plats i Italien för att samtala med Milan om en eventuell övergång för Zlatan Ibrahimovic, 37.

Nu uttalar sig LA Galaxys direktör Jovan Kirovski, som säger att klubben är fast besluten om att göra det som krävs för att behålla den svenske anfallsstjärnan.

– Ibrahimovic är en fantastisk spelare både för oss och för hela MLS. Han är den bäste någonsin att komma till den amerikanska ligan. Han är en målgörare, han vill alltid vinna och göra mål, säger han till Sky Sport Italia.

– Ibrahimovics kontrakt är inte utgående, han har fortfarande ett år kvar på sitt kontrakt. Vi vill att han ska vara lycklig i vårt lag och vi jobbar på att se till att han kan fortsätta spela för Galaxy. Han är en speciell spelare, unik för oss. Att göra så många mål och så många assist i den här åldern, efter skadan i Manchester United, det är otroligt, fortsätter han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus