Fotbolltransfers.com - "Tror inte Eddahri stannar i Djurgården nu när vi skrivit på"
Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

"Tror inte Eddahri stannar i Djurgården nu när vi skrivit på"

Publicerad: 2018-11-19 16:28 Allsvenskan

Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf är nya tränare i Djurgården. Det innebär att Omar Eddahri med stor sannolikhet lämnar.

Den offensiva spelaren Omar Eddahri inledde den gångna säsongen i IK Sirius, men lämnade redan i slutet av maj. Han fick inte mycket speltid.

Efter en kort sejour i marockanska Ittihad Tanger skrev Eddahri på för Djurgårdens IF i augusti. Hans kontrakt löper ut vid årsskiftet.

Djurgården har nu plockat in Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf från Sirius. I och med tränarbytet väntas Eddahri lämna.

– Omar är en jävligt skicklig spelare, men jag tror inte att han stannar nu när jag och Thomas skrivit på. Det är väl på grund av oss. Jag tror inte att vi är Omars drömtränare, säger Bergstrand till fotbolldirekt.se.

Lagerlöf är inne på samma spår.

– Det är inga hard feelings med Omar. Det blev en olycklig situation i Sirius där vi kom in med olika förväntningar. Omar blev skadad nästan direkt, men han hade väl önskan om att spela fler matcher ändå. Men som sagt, det är inga hard feelings även om det inte blev bra. Men ja, jag delar Kims åsikt där, jag tror inte att Omar är så sugen att stanna i Djurgården nu, säger han till fotbolldirekt.se.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus