Fotbolltransfers.com - Martin Kuittinen testas återigen av Östersunds FK: "Vi får se"
Foto: Bildbyrån

Martin Kuittinen testas återigen av Östersunds FK: "Vi får se"

Publicerad: 2018-11-18 15:07 Allsvenskan

Den kontraktslöse anfallaren Martin Kuittinen testas återigen av Östersunds FK. Nu uttalar han sig om chanserna att bli kontrakterad av klubben.

Den finske anfallaren Martin Kuittinen, 20, provspelade med Östersunds FK redan i september.

I veckan var han återigen på plats för att testas av den allsvenska klubben. Kuittinen uttalar sig för Fotbollskanalen om sina chanser att spela till sig ett kontrakt.

– Just nu är det väldigt svårt för mig att säga något i någon riktning. Jag är här för andra gången och det är bra för mig men det är något som vi får diskutera, jag och klubben. Vi får se hur saker fortgår och vad som händer i framtiden, säger han till sajten och fortsätter:

– Jag är väl här för andra gången av någon form av anledning. Men vi får se vad som händer och åt vilket håll det utvecklar sig. Det är kul att vara här igen och jag känner mig väldigt välkommen här.

I våras lämnade Kuittinen portugisiska andraligaklubben Águias do Moradal, och har sedan dess stått utan kontrakt.

– Det har varit några förfrågningar från olika håll, från allsvenskan och även i Portugal där jag har varit. Jag är i Östersund nu för att jag har ett intresse för klubben. Vi får se vad som händer och så länge jag är här så är mitt fokus på Östersund. Sedan så får vi se vad som händer, säger han till Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus