Fotbolltransfers.com - IFK Göteborg: "Vi har pratat med Joel Allanssons representanter"
Foto: Niklas Larsson/Bildbyrån

IFK Göteborg: "Vi har pratat med Joel Allanssons representanter"

Publicerad: 2018-11-17 17:23 Allsvenskan

IFK Göteborgs tidigare mittfältare Joel Allansson sitter på ett utgående kontrakt med Randers - och nu är han aktuell för en återkomst.

Mittfältaren Joel Allansson, 26, lämnade IFK Göteborg 2014 för att fortsätta karriären i danska Randers.

Hans kontrakt går ut om drygt en månad och nu medger spelaren att han kan kan komma att röra på sig.

– Man kan aldrig vara 100 procent säker, men som det ser ut nu så tror jag att jag har spelat min sista match för Randers, säger han till Tipsbladet enligt Fotbollskanalen.

Blåvitts sportchef Jonas Olsson bekräftar att Allansson är högintressant och att man har varit i kontakt med hans representanter.

– Joel är ett av de namnen vi har diskuterat. Joel känner vi ju till sedan innan. Men det blir en massa spekulationer, så det känns bäst att återkomma när det är något som blir klart, säger han till sajten.

– Jo, vi har pratat med Joels representanter. Vi har pratat med massa representanter och en massa spelare. Men återigen har vi en spelartrupp som är ganska ny. Vi ska vara noggranna och ska vi ta in någon ska det vara en spelare som gör skillnad, annars är jag övertygad om att laget som vi haft i år kommer lyfta sig enormt till nästa år, de har lärt sig mycket under året i år.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus