Fotbolltransfers.com - AIK uppges jaga Mikael Lustig: "En otroligt meriterad spelare"
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

AIK uppges jaga Mikael Lustig: "En otroligt meriterad spelare"

Publicerad: 2018-11-16 16:39 Allsvenskan

Celtics svenske landslagsback Mikael Lustig, 31, kan återvända till Allsvenska när hans kontrakt löper ut till sommaren.

Mikael Lustig sitter på ett utgående kontrakt med Celtic. Nu skriver fotbolldirekt.se att AIK jobbar på att värva högerbacken.

Enligt sajten är det en realistisk värvning för AIK och att Lustig överväger att flytta hem till Sverige efter säsongen.

– Jag måste bara väldigt tungt betona här att det här är en spelare som har avtal som det är ett år kvar på och för att kontakta honom nu så måste vi ha Celtics välsignelse och det har vi alltså inte begärt, säger AIK:s sportchef Bhörn Wesström till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Vi har den största respekt för Celtic och ingångna avtal. Nej, jag vill inte kommentera det här mer – inte mer än att det är en otroligt meriterad spelare och är man ordinarie landslagsspelare som han varit så länge så det är ju en spelare som precis alla vet vem det är.

Lustig var och firade SM-guldet tillsammans med AIK i söndags, vilket redan då satte igång spekulationer om en övergång.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus