Fotbolltransfers.com - Officiellt: Kalmar FF kontrakterar Ahl-Holmström
Foto: Suvad Mrkonjic/Bildbyrån

Officiellt: Kalmar FF kontrakterar Ahl-Holmström

Publicerad: 2018-11-16 15:07 Allsvenskan

Den lovande anfallaren Alexander Ahl-Holmström har signerat nytt kontrakt med Kalmar FF.

Alexander Ahl-Holmström, 19, fick spela två allsvenska matcher den gångna säsongen. Nu meddelar Kalmar FF på sin officiella hemsida att han förlängt sitt kontrakt över 2020.

– Alexander har visat en enorm attityd och vilja sedan han anlände till Kalmar FF. Det har resulterat i femtio gjorda mål i U19 och U21-laget under 2018. Han har också hunnit med att vara på plan två gånger i Allsvenskan under året. Vi ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans med Alexander och följa hans utveckling i den rödvita tröjan. Det är också ett fint kvitto på att vår akademiverksamhet fortsätter att leverera spelare till seniortruppen, säger sportchefen Thomas Andersson Borstam.

Den lovande anfallaren är glad över sitt nya kontrakt.

– Det känns riktigt bra att förlänga avtalet. Det är någonting jag har siktat på sen jag kom hit. Man har fått kriga en hel del och nu är det verkligen värt det när man sitter här idag. Jag har kommit in i det bra denna säsongen och har fått visa vem jag är som fotbollsspelare. Jag har alltid vetat att jag har det i mig och det känns som en dröm som går i uppfyllelse, säger han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus