Fotbolltransfers.com - Utländskt intresse för Oscar Jansson: "Vi har kontakt med klubbar"
Foto: Jonathan Näckstrand/Bildbyrån

Utländskt intresse för Oscar Jansson: "Vi har kontakt med klubbar"

Publicerad: 2018-11-15 20:15 Allsvenskan

Örebro SK:s målvakt Oscar Jansson kan hamna i en utländsk liga till nästa säsong, berättar hans agent.

Målvakten Oscar Jansson, 27, kan röra på sig från Örebro SK. Hans agent Daniel Rönnberg bekräftar för fotbolldirekt.se att det finns utländskt intresse.

– Han är kontrakterad av ÖSK, och det är där fokus ligger nu. Men jag ska sätta mig ner med Oscar inom kort och gå igenom allting, vad han själv vill, säger han till sajten och fortsätter:

– Vi har kontakt med klubbar i Belgien, Holland och England. Det har kommit in förfrågningr från Belgien och Holland främst. Än så länge är det inte mer konkret än så. Men Oscar har gjort en fantastiskt bra säsong och det har flera utländska klubbar noterat. Det är nog inte så att hans fotbollsäventyr utomlands är över, sedan om det blir nu i vinter eller senare återstår att se.

Jansson, som har ett förflutet som ungdomsspelare i Tottenham, har två år kvar på kontraktet med ÖSK.

– Det så klart så att ÖSK har sista ordet, det ska komma in bud som de tycker är bra nog att släppa Oscar för också. Men det är ingen tvekan om att vi kommer kunna hitta en klubb från Europa som är beredd att satsa på honom, hans namn är så pass starkt och han kommer från en fantastisk säsong, säger agenten till fotbolldirekt.se.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus