Fotbolltransfers.com - Uppgifter: Spelarna ville få bort Özcan Melkemichel
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Uppgifter: Spelarna ville få bort Özcan Melkemichel

Publicerad: 2018-11-15 16:29 Allsvenskan

Özcan Melkemichel har lämnat Djurgårdens IF. Enligt uppgifter har det funnits ett missnöje bland spelartruppen.

Djurgårdens IF ville förlänga med Özcan Melkemichel. Men i dag stod det klart att det inte blir en fortsättning.

– Jag har funderat mycket kring det här svåra valet. Men det har dykt upp möjligheter för mig och i slutändan har det fått mig att ta det här beslutet. Jag och Bosse har diskuterat under hösten och min högsta prioritet har varit Djurgården, sedan har vi haft en dialog kring hur en lösning skulle kunna se ut, sa han tidigare i dag.

– Samtidigt har det dykt upp andra förfrågningar och med alla fakta på bordet känner jag att det kanske ändå är dags att gå vidare även om jag har trivts otroligt bra i Djurgården, fortsatte Melkemichel.

Nu skriver SportExpressen att Djurgårdens styrelse nyligen gjorde en avstämning med spelartruppen, och att det framkom att enbart ett fåtal spelare ville behålla Melkemichel.

En majoritet av truppen ville att Djurgården ska byta tränare. Mittfältaren Jesper Karlström vill dock inte bekräfta att truppen ville ha bort Melkemichel. 

– Det har vi inte pratat om öppet. Det tror jag säkert, som i alla lag, så är det säkert vissa som är missnöjda och vissa som är jättenöjda. Jag vet faktiskt inte hur reaktionerna varit från laget. Jag fick reda på det när jag satt och käkade. Jag tror säkert att det är olika, som jag sa, så tror jag att de flesta tycker det är tråkigt att det blir ett snabbt avslut, säger han till SportExpressen.

Jonathan Augustinsson vet inte heller hur truppen ställt sig till tränaren.

– Det vet jag inte. Jag själv ville det, jag kan tala för mig själv, men de hade ju tagit nej så jag antar att de är sugna på ett nytt äventyr, säger han till SportExpressen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus