Fotbolltransfers.com - Marcus Berg talar ut om framtiden
Foto: Jason Cairnduff/Bildbyrån

Marcus Berg talar ut om framtiden

Publicerad: 2018-11-15 15:24 Utlandsproffs

Landslagsanfallaren Marcus Berg, 32, talar ut om framtiden i Al-Ain FC och Förenade Arabemiraten.

Marcus Berg är inne på sitt sista kontraktsår med Al-Ain FC. Vad som händer sen är oklart.

– Vi får se vad som kan hända. Jag har ingen aning just nu. Det har varit lite förfrågningar från klubbar i Europa, och även från andra ställen. Jag spelar ut mitt kontrakt, så för vi se sedan, säger anfallaren till Fotbollskanalen.

Någon förlängning ser det inte ut att bli, inte just nu i varje fall.

– Nej, det har inte varit något snack alls. Det funkar lite annorlunda i Emiraten. Vår stjärnspelare, Amoodi, spelade ut sitt kontrakt utan att de förhandlade om det. Så det känns att det kan komma sista dagen om de vill förlänga eller inte, säger Berg till Fotbollskanalen.

Den svenske landslagsmannen medger att det finns ett visst sug att återvända till Europa.

– Både och. Tanken när jag gick till Emiraten var att det kanske skulle vara svårt att gå tillbaka till Europa, till en bättre liga. Men som jag sade, det har funnits lite intresse, och vi får se i sommar om det intresset finns kvar. Jag är öppen för allt, absolut. Men familjen ska vara med och bestämma, och fotbollsmässigt ska det funka, säger Berg till Fotbollskanalen.

– Det är bra, folk har inte riktig koll och det är inte så enkelt som folk tror. Det är många andra spelare som varit där och haft problem och jag gjorde det bra första säsongen och har startat den andra bra. Det gäller bara att fortsätta, fortsätter han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus