Fotbolltransfers.com - "Vi har inte gått upp bara för att stanna i Allsvenskan"
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

"Vi har inte gått upp bara för att stanna i Allsvenskan"

Publicerad: 2018-11-15 09:05 Allsvenskan

Helsingborgs IF är tillbaka i Allsvenskan nästa säsong. Men Wanderson nöjer sig inte. Han vill att laget krigar i toppen direkt.

Den ex-allsvenske stjärnan Wanderson återvände till Sverige i somras. Han skrev på för Helsingborgs IF - som jagade allsvenskt avancemang.

I och med att HIF tog steget upp sträcker sig Wandersons kontrakt över 2020 med option på ytterligare ett år. Han hoppas nu på en allsvensk toppstrid nästa år.

– Vi är ett bra lag. Alexander Farnerud kommer ansluta, och det är en fantastisk spelare. Många spelare har kontrakt som kommer gå ut nu. Vi får se vilka som stannar. Vi måste jobba tillsammans, för HIF är ett stort lag. Vi har inte gått upp bara för att stanna i allsvenskan. Vi måste jobba hårt för att komma med i toppen, bland de första tre-fyra, säger han i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

Wanderson tror att HIF kan mäta sig med flera av de nuvarande topplagen i Allsvenskan.

– Jag respekterar alla lag. När jag spelade i Gais var Norrköping inte så bra, men nu är de ett topplag i allsvenskan. De har vunnit guld och är med i toppen hela tiden. AIK också, och Malmö. Det är många bra lag. Men nu är HIF också tillbaka. Det är bra för ligan. Nästa år kommer bli kul för ligan, säger han i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus