Fotbolltransfers.com - Helsingborg öppnar för att värva Jordan Larsson: "Ett intressant namn"
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Helsingborg öppnar för att värva Jordan Larsson: "Ett intressant namn"

Publicerad: 2018-11-13 18:41 Allsvenskan

Jordan Larsson är inte nöjd med speltiden i IFK Norrköping. Nu kan anfallaren byta klubb inom Allsvenskan.

Helsingborgs IF är tillbaka i Allsvenskan till nästa säsong. Nu öppnar klubben för att värva tillbaka Jordan Larsson, 21, som inte fått regelbunden speltid i IFK Norrköping.

– Om han finns med på någon lista så vet inte jag det. Men personligen – och det är min högst personliga uppfattning som inte alls syftar till att prägla några val – tycker jag att han är förknippad med Helsingborg på ett sånt sätt och det där är ett intressant namn, säger Krister Azelius till Kvällsposten.

– Om han finns med i sinnevärlden hos dem som driver fram alternativen på den sportsliga sidan vet jag inte. Min egen reflektion är att det är en Helsingsborgsson som inte är lika gammal som de andra hemvändarna, fortsätter HIF:s ordförande.

Krister Azelius betonar att han är övertygad om att Andreas Granqvist är kvar nästa säsong, och hoppas att Rasmus Jönsson förlänger.

– Jag hoppas vi har Rasmus Jönsson med oss. Jag vet att vi är intresserade och jag hoppas innerligt att vi når fram, säger HIF:s ordförande till Kvällsposten.

Darijan Bojanic sitter också på ett utgående kontrakt med HIF.

– Han har kanske gjort sin bästa säsong totalt sett. Det är samma svar där. Rasmus har många år i allsvenskan, Darijan har varit där också men inte lika länge. Killarna som är mer eller mindre givna i startelvan när vi ligger i toppen av superettan är klart intressanta killar i ett allsvenskt perspektiv också, säger Azelius till Kvällsposten.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus