Fotbolltransfers.com - Officiellt: Andreas Tegström stannar i Assyriska IK
Foto: Mathilda Ahlberg/Bildbyrån

Officiellt: Andreas Tegström stannar i Assyriska IK

Publicerad: 2018-11-12 22:32 Division 1

Han har nobbat anbud från Norge. Andreas Tegström har istället förlängt med Assyriska IK, som nästa säsong spelar i division 1.

Andreas Tegström blev huvudtränare i Assyriska IK för tre år sedan. Då låg klubben i division 3.

Sedan dess har den tidigare elitspelaren fört Jönköpingsklubben till två seriesegrar. Nästa säsong spelar Assyriska i division 1.

I dag meddelar Assyriska att Tegström förlängt sitt kontrakt med två år - trots anbud från Norge.

– Jag har haft lite förfrågningar som huvudtränare på näst högsta nivån i Norge. Men det här kändes mest rätt, för familjesituationen är det här det klart bästa alternativet, säger Tegström till Jnytt.

Assyriska lyckades behålla Tegström genom anställa honom på heltid - 50 procent som tränare och 50 procent med marknads- och sponsorfrågor.

– Jag ser också fram emot detta väldigt mycket. Vi har samma syn på vad vi vill med fotbollen och både jag och klubben vill framåt. Med truppen vi har att bygga vidare på går det inte att säga nej. Vi har en trupp som är på väg mot något stort, säger Tegström till Jnytt.

– Jag har haft ett säljarjobb som jag precis har kommit in i och trivts väldigt bra med. Men det gick inte att kombinera ett heltidsjobb med fotboll 30 timmar i veckan. Det är inte hållbart för familjen, men den här lösningen passar perfekt, fortsätter han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus