Fotbolltransfers.com - Officiellt: Jonathan Larsson och Thierry Zahui lämnar Helsingborgs IF
Foto: Mathilda Ahlberg/Bildbyrån

Officiellt: Jonathan Larsson och Thierry Zahui lämnar Helsingborgs IF

Publicerad: 2018-11-12 15:35 Allsvenskan

Jonathan Larsson och Thierry Zahui sitter på utgående kontrakt med Helsingborgs IF. Nu står det klart att de får lämna klubben.

Helsingborgs IF meddelar på sin officiella hemsida att försvararen Jonathan Larsson, 21, och mittfältaren Thierry Zahui, 31, inte kommer få sina kontrakt förlängda.

Larsson, som kom till HIF redan som 14-åring, tackar för sin tid.

– Det finns många jag vill tacka för mina 7,5-8 år i klubben. Alla från Jonas Ohlander [ungdomsansvarig], som tog hit mig, till väldigt duktiga tränare som hjälpt mig att utvecklas, bland andra Erik Edman och Ulrik Jansson. Jag vill också tacka alla medspelare jag haft under åren. Naturligtvis riktar jag även ett stort tack till Sveriges bästa supportrar som alltid varit väldigt stöttande. Jag önskar HIF stort lycka till i Allsvenskan, säger han till klubbens hemsida.

Zahui anslöt i somras och skrev då på ett korttidskontrakt.

– Jag lämnar en fantastisk grupp människor i HIF. Stort tack till alla i laget och supportrarna för denna tid. Jag lärde mig mycket av både medspelarna och tränarna och det uppskattas väldigt mycket. Det var inte helt enkelt att komma hit från Landskrona men alla har tagit emot mig bra och välkomnat mig in i HIF-familjen. Nu hoppas jag att HIF gör en bra säsong i allsvenskan och önskar dem stort lycka till, säger ivorianen.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus