Fotbolltransfers.com - ESK ratade Jamal Mohamed - får drömkontrakt i Rumänien
Foto: Bildbyrån

ESK ratade Jamal Mohamed - får drömkontrakt i Rumänien

Publicerad: 2011-06-21 20:16 Övriga Europa

Han nobbades av Enköpings SK och fick ett drömkontrakt i rumänska högstaligan. Jamal Mohamed är tacksam att det inte fungerade i svenska tredjedivisionen.

– Han har fått ett riktigt bra kontrakt i Rumäninen och jag tror att han kommer att gå vidare i Europa, säger hans agent Marco Bonanini till fotbolltransfers.com.

Jamal Mohamed ratades av svensk fotboll och tvingades återvända till Kenya. Men nu har landslagsmannen fått ett drömkontrakt med rumänska Club Targu.

– Han var i Enköping, men jag vet inte riktigt varför de inte ville ha honom i Sverige, säger Bonanini.

Nu har Mohamed fått ett treårskontrakt med rumänerna. Och fotbollsframtiden ser ljus ut. Han hoppas på att Targu blir en språngbärda vidare ut i Europa.

– Det är ett mycket bra avtal som gäller i tre år. Men jag tror att han kommer att ta steget vidare tidigare än så, säger Bonanini till fotbolltransfers.com.

Jamal Mohamed spelade i två säsonger med Enköpings SK i division 1. Och fick en rejäl knäck när han tvingades återvända.

Men nu får han sin revansch i det transylvanska laget med flera Europacupmeriter.

Agenten Marco Bonanini har också Mjällbys stjärna Patrick Osiako i sitt stall. Mittfältraren har ryktats vara på väg bort från Allsvenskan.

Andreas Jemn
Kommentarer skapas med Disqus