Fotbolltransfers.com - Officiellt: Örebro SK förlänger med Fabio De Sousa Silva
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Officiellt: Örebro SK förlänger med Fabio De Sousa Silva

Publicerad: 2018-11-12 11:28 Allsvenskan

Den brasilianske försvararen Fabio De Sousa Silva har signerat ett flerårskontrakt med allsvenska klubben Örebro SK.

Örebro SK meddelar på sin officiella hemsida att brasilianske försvararen Fabio De Sousa Silva, 22, förlängt sitt kontrakt över säsongen 2022.

– Jag är otroligt tacksam över att ha blivit erbjuden kontrakt med ÖSK. Jag trivs bra i klubben och känner att jag har utvecklats under den korta tid jag varit här. Det har hela tiden varit min målsättning och dröm att få fortsätta spela för klubben och spela i en av de högsta ligorna i Europa. Ett stort tack till klubben som genom förlängningen visar att de har förtroende för mig och till alla supportrar och deras bemötande, säger Fabio till hemsidan.

Sportchefen Magnus Sköldmark är nöjd med Fabios utveckling.

– Arbetet med att formera truppen inför 2019 är i fullgång. Fabio har under hösten utvecklats som spelare och blir den första pusselbiten i detta lagbygge. Han är en ung och stark försvarsspelare som redan visat att han klarar av att spela i Allsvenskan. Vi ser fram emot att se hans fortsatta utveckling under Axel och tränarteamets ledning, han har en ljus framtid inom ÖSK och svensk fotboll, säger han till hemsidan.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus