Fotbolltransfers.com - Enoch Kofi Adu och Denni Avdic om framtiden i AIK
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Enoch Kofi Adu och Denni Avdic om framtiden i AIK

Publicerad: 2018-11-12 09:46 Allsvenskan

Enoch Kofi Adu har inga planer på att lämna AIK, medan framtiden är osäker för Denni Avdic.

AIK är återigen svenska mästare. Men för Enoch Kofi Adu har det varit nervösa veckor efter utvisningen mot Östersunds FK.

– Det känns bra nu, allt känns perfekt nu, vi klarade det, säger Adu till SportExpressen.

Mittfältaren hymlar inte om att han var väldigt besviken efter ÖFK-matchen.

– Som du säger, jag blev väldigt, väldigt besviken, men mina lagkamrater tog hand om mig. De gjorde ett riktigt bra jobb. Tarik Elyounoussi är min rumskamrat och han har varit fantastisk. Han är min brorsa. Jag säger det om honom och han säger det om mig. Och våra supportrar är helt otroliga som sjunger mitt namn, säger Adu.

Adu är inställd på fortsatt spel i AIK nästa säsong.

– Javisst. Det är det här vi har varit ute efter, nu ska vi fortsätta, säger han till SportExpressen.

För anfallaren Denni Avdic har de senaste åren varit tuffa då han inte fått mycket speltid i AIK. Men det blir sekundärt när laget vinner SM-guld.

– En sjuk glädje. För egen del har jag haft några tuffa år här och det har inte blivit som väntat, så att få vinna ett SM-guld gör allt det värt det. Nu känner jag att det har varit värt det, säger Avdic till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Det har blivit en roll som jag har fått, som jag har accepterat. När jag har hoppat in så har det varit: "Nu blir det inga mål, nu är det stopp". Så har min inställning varit när jag hoppat in 10-20 minuter. Jag har lyckats ganska bra med det. Det är väl ett mål, tror jag. Det är ingen roll som jag kom hit för att ha, men saker och ting förändras. Då har mitt fokus bara varit på att hjälpa laget på det sättet jag kan. Det var på det sättet.

Avdics kontrakt med AIK löper ut i vinter. Just nu är det oklart vad som händer.

– Jag har ingen aning. Vi får se. Jag har inte tänkt på det över huvud taget. Det får jag ta senare. Jag har bara fokuserat på att vinna det här guldet, säger han till Fotbollskanalen och betonar att han vill ha speltid:

– Det är klart. Annars kan jag lika gärna lägga skorna på hyllan, om jag inte skulle vilja spela mer.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com