Fotbolltransfers.com - Här är TRE saker som talar för Manchester United i derbyt!
Foto: Peter Powell/Bildbyrån

Här är TRE saker som talar för Manchester United i derbyt!

Publicerad: 2018-11-10 18:40 England

Söndagskvällen bjuder på en superspännande match mellan Manchester City och Manchester United, där det verkligen kan sluta hur som helst.

Manchester City är favoriter inför Manchester-derbyt, inte minst på grund av hemmaplan och lagets fina inledning på säsongen. Men det finns tre saker som kan vända på fördelen till Uniteds favör.

1. Historik. Manchester City har bara vunnit två matcher av de åtta senaste mot Manchester United i alla turneringar. Det är ett derby och då kan allt hända, framförallt på Etihad Stadium där Manchester United inte förlorat sedan 2014! Den senaste matchen mellan lagen spelades den 27 april 2018, då vann United med 3-2 på bortaplan.

2. Självförtroende. Spelarna, tränaren och hela klubben har ett helt annat självförtroende än bara för någon månad sedan.

– Det viktigaste är att tro på oss själv, att vi kan göra det. Jag tror på det här laget. De här stormatcherna är anledningen till varför vi spelar, säger Jesse Lingard till MUTV.

Hans lagkamrat Victor Nilsson Lindelöf fyller i:

– Det är ett väldigt bra lag, framförallt på hemmaplan. Det kommer att bli en svår uppgift men vi känner oss väldigt självsäkra att vi kan åka dit och göra det svårt för dem. Det är två helt olika lag men segern mot Juventus gav oss mycket självförtroende, vilket alltid är bra, säger Lindelöf till Sky Sports.

Punkt tre som följer nedan hänger ihop med punkt två.

Artikeln presenteras av Betfair
Fotbolltransfers.com:s samarbetspartner Betfair bjuder våra besökare på ett ett makalöst odds på att Manchester United vinner matchen. Istället för det normala oddset får du istället hela 200 gånger pengarna! Erbjudandet gäller nya kunder. Klicka på bilden nedan för att läsa mer om villkoren samt registrera dig (det är viktigt att du klickar på nedan bild för att få tillgång till erbjudandet).

Notera att du måste placera spelet till det vanliga oddset, det förhöjda oddset betalas ut efter matchen. Och att maxinsatsen är 10 kronor, vilket ger dig en vinst på inte mindre än 2000 kr!

3. Form: tre raka segrar. Manchester United har haft en turbulent säsong men resultatmässigt har det sett mycket bättre ut på sistone. Laget har tre raka segrar och besegrade senast Juventus på bortaplan i Champions League efter en vändning i slutet av matchen. I Premier League har de inte förlorat på fyra omgångar. Den senaste toppmatchen mot Chelsea slutade 2-2 efter att United släppt in ett mål först i 96:e minuten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus