Fotbolltransfers.com - Mourinho: "Martial är en fenomenal talang"
Foto: Jason Cairnduff/Bildbyrån

Mourinho: "Martial är en fenomenal talang"

Publicerad: 2018-11-09 19:33 England

Anthony Martial har den senaste tiden visat sig från sin bästa sida. Nu hyllas han av Manchester Uniteds manager José Mourinho.

Efter den gångna säsongen hade Anthony Martial, 22, tröttnat på tillvaron i Manchester United. Hans agent gick öppet ut och förklarade att fransmannen ville lämna klubben.

Någon flytt blev det däremot inte, och att behålla Martial har visat sig vara ett lyckat drag av klubben. Han har stått för fem mål på de senaste sex matcherna.

Managern José Mourinho förklarar nu vad han har gjort för att få ut det bästa av spelaren.

– Jag gav aldrig upp. Jag gav aldrig upp på mina känslor att det här var den rätta vägen för honom, även om han var tvungen att genomgå tuffa stunder. Jag visste att han, för att bli en toppspelare, skulle behöva ta sig förbi vissa hinder som jag hade placerat på vägen framför honom. Det är upp till hans talang, eftersom han är en fenomenal talang, säger portugisen till Uniteds hemsida.

– Det var bara en fråga om att han skulle förstå vilken toppspelare han är eftersom det är stor skillnad mellan en topptalang och en toppspelare, fortsätter han.

De senaste ryktena placerar Martial i Inter.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus