Fotbolltransfers.com - Armenteros agent: "Vi har haft lite diskussioner och förhandlingar"
Foto: Bildbyrån

Armenteros agent: "Vi har haft lite diskussioner och förhandlingar"

Publicerad: 2018-11-09 10:33 Utlandsproffs

Samuel Armenteros kan bli kvar i MLS och Portland Timbers. Agenten öppnar för en fortsättning då låneavtalet närmar sig sitt slut.

Den 28-årige anfallaren Samuel Armenteros tillhör fortfarande italienska Benevento. Han är dock utlånad till Portland Timbers fram till årsskiftet.

Nu berättar agenten Fredrik Risp för Fotbollskanalen att Armenteros kan bli kvar i Portland Timbers.

– Vi har haft lite diskussioner och förhandlingar, men det är lite diffust med MLS-systemet, där klubbarna måste förhålla sig till vissa budgetar. Vi har varit i diskussion med Portland och Benevento om priset och om det går att göra något utifrån Portlands budget. Det är inget definitivt beslut taget ännu, så vi får se hur det landar i slutändan. Om inte Portland utnyttjar situationen, så har han kontrakt med Benevento, säger han till sajten.

Agenten medger att han jobbar på en fortsättning med Portland.

– Ja, både och. Det är klart att det inte riktigt blev som han tänkte sig med Benevento som åkte ner i Serie B och nu ska försöka ta sig tillbaka till Serie A. Man får förhålla sig till det och det beror lite på hur det blir mellan Benevento och Portland. Bollen ligger hos dem. Sedan är mitt jobb att se till att det finns så många möjligheter som möjligt om det inte blir något med Portland, säger Risp till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus