Fotbolltransfers.com - Jordan Larsson: "Hade förväntningarna att jag skulle spela"
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Jordan Larsson: "Hade förväntningarna att jag skulle spela"

Publicerad: 2018-11-08 20:19 Allsvenskan

Jordan Larsson talar ut om debutsäsongen i IFK Norrköping - och varför det inte har gått som han hade tänkt sig.

Inför säsongen lämnade Jordan Larsson, 21, Holland och NEC Nijmegen för att skriva på IFK Norrköping.

I en intervju med Corren.se berättar anfallaren att han hade förväntat sig mer speltid, men medger också att han själv kunde ha gjort bättre ifrån sig.

– När jag kom till klubben hade jag förväntningarna att jag skulle spela, så var det ju. Jag visste om konkurrensen med de fantastiska spelarna vi har i truppen. Men nånstans fick jag ändå vibben av Jens, med tanke på intresset han hade för mig, att jag skulle spela mer, säger han och fortsätter:

– Men det är sånt som händer i fotboll – oavsett vad folk säger kan man inte lita på det till hundra procent. Det kan vara folk som presterar bättre än du själv. Jag kan säga direkt att jag inte har haft min bästa säsong. Sedan har jag kanske inte haft de bästa förutsättningarna. Men folk har varit bättre än mig, därför har de spelat, så enkelt är det. Det är inget jag säger emot.

Motivationen är det dock inget fel på.

– Det är klart jag har en eld inom mig. Jag vill ju ut i Europa igen. Jag kom till Norrköping för att spela. Nu har jag inte fått ut det, men varje gång jag kommer in på plan – klart att jag vill visa fansen varför man kom hit, säger han till Corren.se.

Larssons kontrakt med Peking sträcker sig över säsongen 2020.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda