Fotbolltransfers.com - Zlatan Ibrahimovic bekräftar europeiskt intresse - och öppnar för Malmö FF
Foto: Nick Turchiaro/Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic bekräftar europeiskt intresse - och öppnar för Malmö FF

Publicerad: 2018-11-06 10:00 Utlandsproffs

Los Angeles Galaxys svenske stjärna Zlatan Ibrahimovic, 37, talar ut om framtiden och medger att det finns intresse från Europa.

De senaste dagarna har italienska medier rapporter att Zlatan Ibrahimovic närmar sig en återkomst i Milan.

– Jag har ett år till i Galaxy och nu pratar vi om vad jag vill. Normala frågor efter att säsongen är slut. Så vi får se vad som händer. Jag vet att det finns intresse från Europa. Alla är nyfikna, alla vill veta. Det är kul att det snackas för det får mig att känna mig vid liv. Det är något som pågått i 20, 25 år. När det kommer till mig så har jag alltid varit ett hett objekt på marknaden för klubbarna fram och tillbaka. Det betyder att jag fortfarande kan bidra med något, säger Zlatan till TT.

37-åringen har i dagsläget inget tydligt besked om framtiden.

– Det finns inget att avslöja. Jag hade sagt det till dig, tro mig. Jag har ett år till med Galaxy, officiellt. Det finns intresse, yes, men jag tillhör Galaxy. Mer än det finns inte att avslöja. Jag brukar säga det som händer, det har jag gjort i 20 år, allt det jag har sagt har hänt även om folk inte trodde mig, säger han till TT.

I en intervju med Sportbladet öppnar Zlatan även för Malmö FF.

– Jag och MFF har en speciell relation. Jag kommer aldrig stänga dörren för MFF. Jag vet inte om det kan hända, men vi får se vad som händer. Det är en svår fråga. Jag har en väldigt bra relation till Malmö. Jag vill MFF väl och de vill mig väl. Dörren är alltid öppen men de måste hända saker för att man ska kunna anta den utmaningen. Vi får se. Så länge jag spelar fotboll är allt möjligt, säger han.

Los Angeles Galaxys president Chris Klein uttalar sig slutligen om Zlatans framtid.

– Vi kommer att prata med Ibrahimovic under den närmsta tiden för att få klarhet i vad som är bäst för honom och för klubben, säger Klein enligt ESPN.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda