Fotbolltransfers.com - Officiellt: Oscar Pehrsson lämnar IK Sirius efter säsongen
Foto: Kenta Jönsson/Bildbyrån

Officiellt: Oscar Pehrsson lämnar IK Sirius efter säsongen

Publicerad: 2018-11-04 11:09 Allsvenskan

Oscar Pehrsson har varit med i sex säsonger. Nu har mittbacken bestämt sig för att söka sig vidare från IK Sirius efter säsongen.

IK Sirius meddelar på sin officiella hemsida att mittbacken Oscar Pehrsson, 30, lämnar när hans nuvarande kontrakt löper ut.

– Det känns vemodigt och har varit ett tufft beslut att ta, men jag känner att jag varit i Sirius i sex år och varit med på en jäkla fin resa. Nu tror jag att det för min egen utveckling vore bra att få testa något nytt, även om jag inte vet vad det blir ännu, säger han till klubbens hemsida.

– Det har varit en helt otrolig resa. När jag kom till Sirius visste man att vi skulle vinna Division 1 och det var allas förväntning, men att därifrån gå till att nu göra vårt tredje år i allsvenskan nästa år, som en etablerad elitklubb, det kunde man inte se framför sig. Man har alltid trivts fantastiskt bra och vi har varit ett gäng som varit med hela vägen och gjort det tillsammans. Det känns jävligt coolt. Vi har haft fantastiska tränare som verkligen har utvecklat både mig och laget till något jag kanske inte trodde att jag skulle få vara med om i min karriär, fortsätter han.

Pehrsson anslöt från Västerås SK inför säsongen 2013.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus