Fotbolltransfers.com - 1x2.se levererar även poker- och travtips!
1x2.se levererar även poker- och travtips!
Publicerad: 2017-09-15 15:39

1x2.se har på de knappa två år sajten funnits blivit ett respekterat inslag i bettingsverige, med ett starkt gäng av riktigt initierade experter som delar med sig av dagliga speltips. Vad alla dock kanske inte känner till är att 1x2.se är en medlem i en större familj av sajter, tätt knutna till varandra där vi samarbetar och byter erfarenheter och tankar kring hur vi ska arbeta på bästa sätt. Äldst i vår familj är Poker.se som är Sveriges största sajt när det kommer till information och nyheter om allt som har med poker att göra. Vi skriver dagligen om det svenska spelarkollektivet, både på proffs- och amatörnivå, och är på plats på de stora och relevanta turneringarna för att rapportera direkt från spellokalen, oavsett om det handlar om ett nationellt SM i Stockholm eller poker-VM i Las Vegas. Här hittar du dagliga pokernyheter!

Sedan i somras finns även Trav.se-gänget med oss på redaktionen. Tänk er 1x2.se fast det handlar om travsport för hela slanten! Upplägget är identiskt; varje dag ger vi er med hjälp av några av landets främsta experter i sporten gratis travtips. Vi publicerar både spel på vinnare och placering, liksom picks / poolspel som V75, V64, V86 och så vidare. Titta in på Trav.se och ta del av de senaste tipsen! 

På Trav.se och Poker.se hittar du precis som på 1x2.se podcasts, regelbundna tävlingar och de bästa erbjudandena från våra partners!

Annons:


Kommentarer skapas med Disqus