Fotbolltransfers.com - Hett Serie A-tips
Hett Serie A-tips
Publicerad: 2017-03-18 01:39

Redlineer fick en succéartad start här i spelbloggen på fotbolltransfers när dennes första speltips, förra helgen, satt mycket enkelt. Idag är en av 1x2.ses mest omtyckta rekare tillbaka och än en gång har han hittat spelvärde i Italien.

---

Söndagen bjuder på åtta matcher i Italiens högsta liga Serie A och Jag tänkte ta mig en titt på matchen emellan Atalantas möte med Pescara där jag tycker mig ha hittat värde på hemmalaget.

Atalantas säsong har varit fantastisk, man ligger nu på en sjätteplats med 52 poäng och har varit en utav ligans höjdpunkter denna säsong. Man har konsekvent presterat resultat varje vecka och den enda riktiga plumpen kom under förra veckan. 7-1(!) skrevs resultatet till när man besökte Milano för mötet med Inter och det var en total överkörning där halvtidsresultatet skrevs till 5-1. Det är svårt att måla ut en syndabock då hela laget hade en mental kolapps men Zukanovic istället för avstängde Masiello orsakade en stor förvirring i Atalantas bakre del. Sedan var det bara en sån där dag när Inter klev ut på ett vilt San Siro och bara öste och där Atalanta hade svårt med det mesta och lagets bjässe på mittfältet, Kessie, aldrig kom in i matchen och var rent utsagt riktigt dålig.

Efteråt var man väldigt tydliga med att man lärt sig en läxa och att detta inte får släta över lagets säsong. Fokus är fortfarande på att kämpa om Europaplatserna och laget får nu en chans att snabbt revanschera sig när man tar emot Pescara hemma i Bergamo.

Till matchen saknar man Kurtic som förväntas ersättas utav Mounier och Migliaccio är fortfarande skadad.

För Pescara är säsongen i princip över, man är tvärsist och lagets tränarbyte till Zeman har inte gett önskad effekt. Man vann den första matchen i hans regi men lågan dog ut snabbt med tre raka tvåmålsförluster. Man har förutom en undermålig trupp kvalitétsmässigt även en drös skador att handskas med och behärskar inte heller att spela en såpass orginiserad defensiv fotboll som krävs för att ha en chans att kunna kriga sig kvar. Nu med Zeman i rodret har man släppt lös tyglarna och resultatet har blivit att man blir straffade i de ytorna man lämnar efter sig. Att man skulle ha någonting att säga emot ett hemmastarkt Atalanta med revanschlusta har jag svårt att se, men de lär åtminstone bjuda upp till dans, underhållningsmässigt då.

Fortsatta skadeproblem var det ja, i matchen emot Udinese gick ordinarie mittbacken Stenardo ut efter sju minuter och är borta till den här matchen med. Glädjande nog fick legenden Muntari 45 minuter och prydde även sin insats med ett mål, men hans dagar är sedan länge över men man kan inte annat än att älska profilens återkomst till Serie A. Bruno, Campagnaro, Gilardino och viktige Bahebeck missar även den här matchen.

Jag förväntar mig några ändringar i från Atalantas tränare Gasperini för att markera lite efter storförlusten emot Inter, men mot Pescara ska det inte spela någon roll. Man var väldigt talangfulla spelare att slänga in så det är ingenting jag oroar mig för. Man lär vara ivriga att sätta sig själva i gott ljus igen och jag tror man går ut med full fart här ifrån första minut. Man är överlägset kvalitétsmässigt och det är också något som kommer att synas tydligt.

Atalanta att leda i halvtid och vinna efter fulltid (HT/FT) spelas till 1.80 och det oddset hittar vi hos Unibet. Jag väljer även att spela Atalantas asienlina här då allt annat än en flermålsvinst här skulle överaska mig enormt. Atalanta -1.75 betalar 1.97 och det oddset hittar vi hos Pinnacle.

Kika även in Redlineers alla resultat här: https://1x2.se/spelbok/363

Annons:


Kommentarer skapas med Disqus