Fotbolltransfers.com - Stryktipset
Stryktipset
Publicerad: 2017-03-15 21:21

Det har blivit dags för Stryktips-förslaget som varje vecka presenteras av redaktionen på 1x2.se. Vi har den här veckan ett stryktips bestående av enkom ligaspel, vilket brukar vara lättare att förutspå än de gånger cupspelet involveras. Kupongen kostar 144 kr.
-

1. Bournemouth - Swansea
Tips: 1X2

Bournemouth har till sist börjat visa lite bättre form efter flera veckor på raken med usla resultat. Swansea har också varit bedrövliga i år men med hjälp av Llorente, och faktiskt till viss del Svensken Martin Olsson, så har laget repat mod senaste veckorna. En fight för överlevnad mellan två väldigt ojämna lag. Helgardering.

2. Crystal Palace - Watford
Tips: 1X

Palace har till sist börjat leverera segrar igen och Sam Allerdyce kan konstatera att man har 3 segrar på senaste 5. Watford är påväg åt andra hållet med blott en poäng på senaste tre och borta mot ett vilt kämpande Crystal Palace lär det bli tufft återigen. 1x ska räcka långt.

3. Everton - Hull
Tips: 1

Everton, med Lukaku i spetsen spelar riktigt bra fotboll för tillfället och förlusten mot Spurs tycks bara ha varit ett tillfälligt snedsteg. Lukaku ska enligt uppgifter avböjt nytt kontrakt med Everton tidigare under veckan, men det bör inte påverka matchen nämnvärt. Lukaku lär vilja avsluta säsongen i samma fina stil för att ge sig själv bästa möjliga utgång i ett eventuellt klubbyte. Everton är för bra för Hull, hur mycket de sistnämnda än kämpar.

4. Stoke - Chelsea
Tips: 2

Kante hyllas världen över, både av fans och olika spelare. Lampard kallade honom världens bästa mittfältare för stundo och frågan är väl om inte det stämmer, faktiskt. Chelsea-maskinen tuggar vidare och även Stoke är en tuff bortamatch så känns Chelsea, som har ett mjukt spelschema, på tok för starka.

5. Sunderland - Burnley
Tips: 1X

Om det inte vore för Defoe så är frågan om Sunderland haft en enda poäng än så länge. Här är i vartfall ett bra läge för Sunderland att ta poäng. Tar man inte poäng hemma mot bortasvaga Burnley i det här kritiska skedet, då är det högst troligen över för deras del i PL. Måstematch för Sunderland och här ska poängen in.

6. West Ham - Leicester
Tips: 1

Payett försvann och man trodde att West Ham skulle få stora problem. Resultatet blev snarare det motsatta och West Ham fungerar faktiskt bättre efter Payetts avgång. Anatonio fortsätter ösa in poäng och Ayew börjar så sakterliga hitta tillbaka. Leicester dras med bakfylla från fjolåret och verkar skita i det mesta vad ligaspel heter. Bra läge att backa West Ham mot ett Leicester som tycks ha 110% fokus på Champions League istället.

7. Birmingham - Newcastle
Tips: 2

Chelsea-legenden Zola tog över ett Birmingham som då låg sjua i tabellen. Nu, ett par månader senare, har laget mer eller mindre inte tagit en enda poäng och är helt plötsligt i en kris-situation i bottenstriden. Newcastle är bäst i ligan och bör vilja slå tillbaka efter dyngtorsken mot Fullham senast.

8.Burton - Brentford
Tips: 1X2

Burton hade 6 raka kryssmatcher med sig in i förra omgångens kamp med Nottingham. Då kom till slut en förlösande 1-0-seger och laget kan således sikta uppåt igen. Brentford är inget stjärnspäckat lag, men heller inte lag som gör bort sig speciellt ofta. Det luktar helt klart kryss igen mellan två tighta lag och en helgardering känns som ett måste.

9. Cardiff - Ipswich
Tips: 1X

Ipswich ÄLSKAR även de att spela lika. Faktum är att man lyckats med den bedriften sex matcher i rad nu. Cardiff må inte vara riktigt lika kryssglada, men de har 3 på senaste 4. Det klingar givetvis kryss återigen, men vi slänger in 1an här också, då Cardiff borta alltid är en ruskigt tuff bortamatch. Att Ipswich ska lyckas ta alla tre poängen känns i vartfall väldigt långsökt.

10. Fullham - Wolverhamtpon
Tips: 1

Två forna Premier League-klubbar ska göra upp i en match som betyder mer för Fullham än Wolves. Fullham kommer senast från en strålande prestation mot Newcastle och lär ha ordentligt med vind i seglen. Wolves har spelat helt okej mot slutet men ett hungrigt och kvaljagande Fullham på bortaplan ska vara en lite väl tuff uppgift.

11. Leeds - Brighton
Tips: X2

Pontus Jansson hyllas som messias i Leeds och det var ingen skillnad efter förra helgens match mot QPR. Kryss där var en missräkning för Leeds, men Pontus var trots allt den som mottog bäst betyg av pressen och media efter matchen. Leeds har lite problem med att göra mål och Brighton är en tuff motståndare. Det luktar tight och kampartat igen, vilket gör att vi faller in på x2 här. Det bör räcka långt!

12. Norwich - Barnsley
Tips: 1

Norwich var på gång igen för ett par månader sedan och såg ut att kunna göra en ordentlig push mot kvalplatserna. Det gick dock i stöpet i samband med att laget nu inte vunnit på sex veckor. Barnsley har varit mediokra hela säsongen och är precis som Norwich i en jättesvacka utan seger på över en månad. Norwichs hemmaplansfördel känns väldigt tung här och laget är på pappret bra mycket starkare än Barnsley.

13. Wigan - Aston Villa
Tips: 2

Wigan är på väg att rasa rakt ner i tredjedivisionen. Ingenting fungerar för laget och förlusterna duggar tätt. Villa hade en miserabel inledning på säsongen men har helt klart kommit på andra tankar efter nyårsskiftet. Med 4 segrar på senaste fem, så kan man inte annat göra än att plocka tvåan i den här matchen. Wigan känns uppgivna och nedbrutna, medan Villa är på framfart med vind i seglen!

Kupongkostnad: 144 kr

Annons:


Kommentarer skapas med Disqus