Fotbolltransfers.com - Speltips i samarbete med 1x2.se
Speltips i samarbete med 1x2.se
Publicerad: 2017-03-07 15:50

För oss handlar Fotbollstransfers.com inte om övergångar i första hand, utan om kärleken till sporten. Därför är det fantastiskt roligt för oss att nu få bli en del av detta och få synas på den här sajten. Det som förenar oss som jobbar med och skriver för 1x2.se är också kärleken till sporten, och vi hoppas att det märks när ni besöker vår sida!

Vi och våra rekare älskar att siffersätta matcher och tävlingar. Går det att tävla i går det att spela på känns lite som ett motto hos våra skribenter, och vi bjuder på rekar i allt från de stora ligorna i fotboll nischade esportmatcher, MMA och Pingis. Vi har folk som brinner för tysk handboll, sydamerikansk gärsgårdsboll eller vilken pitcher i MLB som funkar bäst i slutet av en säsong.

Två gånger i veckan ska vi i det här utrymmet försöka att sammanfatta lite vad som händer hos oss just nu, och vad som är på gång framöver. Det handlar om speltips, stryktipsguider, matchanalyser, podcasting och tävlingar. Allt förpackat i det där vi snackade om i början; kärleken till sporten.

Går du in hos oss just nu hittar du till exempel vår podcast där vi i senaste avsnittet intervjuar Sveriges kanske bäste hörnspelsspecialiserade sportsbettare. Eller ett bra tips om spel på morgondagens match i handbollsligan mellan Malmö och Lugi.

Varje dag publiceras massor av bra speltips i vårt flöde, ännu fler hittar du i expertrekarnas spelböcker. Vill du följa upp ditt eget spel kan du start egen spelbok, och så klart välja om du vill visa den för andra eller hålla den helt privat.

Häng med oss här och kolla vad vi sysslar med och rekommenderar för tillfället, så lovar vi att dela med oss av både det vi tycker är riktigt bra och det vi tror att det finns spelvärde i!

Annons:


Kommentarer skapas med Disqus