Fotbolltransfers.com - Fotbolltransfers.com fortsätter att växa
Till bloggens startsida
Fotbolltransfers.com fortsätter att växa
Publicerad: 2013-12-24 15:52

Sveriges största transfersajt växer i ett rasande tempo. Antalet besökare på Fotbolltransfers.com har mer eller mindre fördubblats jämfört med förra året och vi kan nu även titulera oss som Sveriges näst största fotbollssajt.

Vi nådde en väldigt stor milstolpe under en vecka i augusti då vi passerade 100 000 unika besökare. Och vi har under flera veckor, bland annat i november, varit uppe i siffror nära vårt besöksrekord.

Under 2013 gjorde vi flera förändringar. Den största och viktigaste var att vi flyttade över sajten till kraftfullare servrar. En annan roligt nyhet var att vi lanserade vår mobilsajt i slutet av maj, framförallt med tanke på att över hälften av våra besökare kommer in via mobilen. I övrigt implementerade vi också ett antal mindre funktioner, även om alla inte är synliga för besökarna. 

Vad kan ni förvänta er av 2014? Vi har många intressanta nyheter på vår långa to-do-lista och utan att gå specifikt in på vad det rör sig om är förhoppningen att implementera flera av dem under det kommande året. Det handlar om allt från ny design till nya verktyg för besökare, sportchefer, spelare och agenter. Redaktionellt kommer vi också att leverera ännu fler nyheter under 2014.

Vill också tacka alla er som dagligen besöker sajten, delar länkar, kommenterar och mejlar in synpunkter. Har ni fler frågor, synpunkter eller förslag är det bara att mejla in till jakob.celik@fotbolltransfers.com.

God jul och gott nytt år!

Annons:


Kommentarer skapas med Disqus