Fotbolltransfers.com - Fotbolltransfers.com växer
Till bloggens startsida
Fotbolltransfers.com växer
Publicerad: 2012-12-24 17:30

Fotbolltransfers.com blir allt större. Vi har i dagsläget runt 40-45 000 unika besökare i veckan. En siffra som kommer att öka under nästa månad då transferfönstret öppnar igen. Jämfört med förra året har FT ökat med hela 50 procent. Vi växer även på sociala medier. På Twitter är vi exempelvis störst av alla svenska sportmedier med våra 10 700 följare. Det är naturligtvis oerhört glädjande att folk uppskattar det vi gör och att vi når ut till allt fler fotbollsintresserade.

Den senaste tiden har vi även arbetat med att förbättra sajtens prestanda. Vi har emellanåt haft prestandaproblem men nu flyter det på snabbare igen. Vi kommer att vidta fler åtgärder för att ni besökare inte ska påverkas.

Allt fler använder mobilen för att surfa. Många har efterfrågat en Android- eller Iphone-app, det kommer en vacker dag. Men vår högsta prioritet är i dagsläget att ta fram en mobilsida. Vi har redan påbörjat arbetet och förhoppningsvis blir vi klara inom en snar framtid.

Vi har även gjort ett par förändringar på sajten. Det stora är att vi, av olika anledningar, valt att ta bort forumet. För att betygsätta egenskaper eller föreslå marknadsvärden får ni logga in med hjälp av Facebook, vilket tar ungefär två knapptryck. Ni ser en FB-knapp längst upp till höger på sajten, eller i rutan för att betygsätta egenskaper inne i en spelarprofil.

Mikael Thorstensson lägger fotbollsskorna på hyllan och slutar att blogga. Det är självklart tråkigt att Sveriges mest underhållande fotbollsblogg försvinner. Ett stort tack till "Thorsten" för alla roliga blogginlägg och vi önskar honom ett stort lycka till i sitt nya jobb som klubbchef för Sollentuna. Frågan är hur vi ska kunna ersätta honom. Tipsa oss gärna om ni har förslag på bloggare.

Har ni andra tips, förslag eller undrar över något kan ni kontakta mig på jakob.celik@fotbolltransfers.com.

God jul!

Annons:


Kommentarer skapas med Disqus