Fotbolltransfers.com - EM slut - nu börjar det roliga
Till bloggens startsida
EM slut - nu börjar det roliga
Publicerad: 2012-07-02 09:56

Spanien är Europas bästa lag. Nu släpper vi EM och återgår till något mycket viktigare. Allsvenskan i all ära, men igår öppnades det internationella transferfönstret. Som en Silly Season-torsk har jag bara en sak att säga. Nu börjar det roliga!

Juli och augusti kommer att bli hektiska månader för spelare, agenter och sportchefer. Och för oss på fotbolltransfers.com. Räkna med att Europas storklubbar presenterar nyförvärv de närmaste veckorna.

Silly Season håller visserligen igång året om, glöm aldrig det. Skillnaden nu blir mindre snack och betydligt fler färdiga övergångar. Tempot skruvas upp. Se till att hänga med oss under den här galna perioden. Vi gör precis som vanligt och ger dig allt om övergångar.

De som föredrar inhemska transfers får vänta ett tag till. Det svenska transferfönstret öppnar först nästa månad. Här hemma har Silly Season inte riktigt kommit igång än, men det är på gång.

Ska vi ändå prata om EM tänkte jag lyfta fram att det inte alltid är klokt att värva spelare som gör succé i mästerskap. Andrey Arshavin är ett utmärkt exempel. Jag rekommenderar att ni läser den här artikeln.

Dessutom har Barcelona redan gjort turneringens bästa köp. Innan finalen värvades Jordi Alba. Ett riktigt bra nyförvärv.

Det finns en anledning till att det heter Silly Season. Räkna med vilda spekulationer. En del rykten förblir bara rykten. Men min erfarenhet är att ju oftare en spelare kopplas ihop med en klubb desto mer ökar sanningshalten.

Ett litet tips, ingenting är klart förrän någon faktiskt bekräftar övergången, helst på officiella hemsidan. Det finns medier som använder sig av "klar" i rubriken när det bara är ett löst rykte. När vi skriver "officiellt" eller "klart" i rubriken – då är det klart, på riktigt!





Annons:


Kommentarer skapas med Disqus